Therapie sessies

Mijn werkwijze in de sessies is bij uitstek lichaamsgericht. Naast coaching en counseling, wat voornamelijk ons rationele brein aanspreekt, werk ik ook met dat wat aan ervaringen en emoties in ons lichaam opgeslagen zit en verband houdt met de oudere lagen van ons brein, het limbische en het reptielenbrein.

Door met het fysieke lichaam en de in ons lichaam opgeslagen verfijndere lagen samen te werken, ondersteun ik je de natuurlijke kracht en daadkracht van heel je lichaam aan te spreken en in te zetten.

Healing sessie

Healing is een ingang om meer energie door je lichaam heen te laten doorstromen. Met behulp van één of meerdere healings kan je de energie in jouw lichaam ondersteunen bij het hervinden van zijn natuurlijke balans. Vaak is een healing ook gebonden aan een specifiek thema of een hulpvraag, waar wij bij aanvang kort bij stil zullen staan.

Privéles Yoga

In een privéles kunnen wij dieper ingaan op een thema aan de hand van jouw hulpvraag. En zullen wij werken met een passieve of meer actieve vorm van Yoga om dieper te ontspannen. Zo kan zowel Yoga Nidra (geleide meditatie) als een actievere vorm van beweging en yoga houdingen een ingang vormen om de stroom van energie in jouw lichaam te activeren en dit vanuit ontspannen heldere focus te ervaren.

Groepslessen Yoga

Op enkele locaties in Amsterdam geef ik in de avonden Yoga Nidra & Stress relief. Yoga Nidra brengt je in een diepe staat van ontspanning. Je ontspant volledig en ben je je hiervan vanuit een ontspannen focus gewaar. Yoga Nidra werkt via het brein door in ons zenuwstelsel en heeft in een korte tijdspanne eenzelfde helend effect als slapen. 

Neem voor meer informatie over de locaties en tijden even contact met mij op.

Workshops en Trainingen

Op verschillende locaties geef ik workshops en trainingen omtrent het centrale thema 'stress en trauma de baas' en breng ik de kracht van yoga, mindfulness/meditatie en lichaamsgerichte psychotherapie samen. Naast doelgerichte psycho educatie is er altijd ook tijd en ruimte voor rust en ontspanning. Dit alles om de jouw energie en vitaliteit positief te beïnvloeden, ondanks en juist ook met behulp van de gevolgen van stress en trauma.

Meer informatie en de actuele agenda vind je op mijn zakelijke Facebook pagina (zie link rechtsboven).

''Myrte is excellent at finding ways to make therapeutic areas and practices accessible to most anyone. It's evident to me that she approaches everything without judgement and this is why one feels so comfortable with her. I would really recommend her to anyone.''

‘Leren is de beweging van moment tot moment.'

  J. Krishnamurti

​© 2017 My real true essence