Therapie sessies

Mijn werkwijze in de sessies is bij uitstek lichaamsgericht. Naast coaching en counseling, wat voornamelijk ons rationele brein aanspreekt, werk ik ook met dat wat aan ervaringen en emoties in ons lichaam opgeslagen ligt en verband houdt met de oudere lagen van ons brein, het limbische en het reptielenbrein.

Door met het fysieke lichaam en de in ons lichaam opgeslagen verfijndere lagen tezamen te werken, ondersteun ik je de kracht van heel je lichaam te ervaren.

Healing sessie

Met behulp van één of meerdere healings kan je de energie in jouw lichaam ondersteunen bij het hervinden van zijn natuurlijke balans. Vaak is een healing ook gebonden aan een specifiek thema of een hulpvraag, waar wij bij aanvang kort bij stil zullen staan.

Privéles Yoga

In een privéles kunnen wij aan de hand van jouw klacht of wens met een passieve of meer actieve vorm van Yoga werken. Zo kan zowel Yoga Nidra & Meditatie als een actievere set aan Asanas (yoga houdingen) een ingang vormen om de stroom van energie in jouw lichaam te stimuleren en je kracht van binnenuit ook echt te ervaren.

Groepslessen Yoga

Op enkele locaties in Amsterdam geef ik in de avonden Yoga Nidra & Meditatie les. Yoga Nidra brengt je in een diepe staat van ontspanning. Een uur Yoga Nidra werkt diep door in ons zenuwstelsel en staat erom bekend eenzelfde helend effect als vier uur diepe slaap te hebben. Bij Yoga Nidra ontspant je lichaam volledig en ben je je hiervan vanuit een ontspannen focus gewaar. Door op regelmatige basis te mediteren trainen wij onszelf steeds langere perioden ontspannen en gefocussed tegelijk te zijn.

Neem voor meer informatie over de locaties en tijden even contact met mij op.

Workshops

Op verschillende locaties geef ik workshops omtrent het centrale thema 'stress en trauma de baas' en breng ik de kracht van yoga, mindfulness/meditatie en lichaamsgerichte psychotherapie samen. Er is tijd en ruimte voor rust en voor ontspannen beweging om te ervaren wat jouw eigen wijze is om de vitaliteit van je lichaam positief te beïnvloeden, ondanks en juist ook met de gevolgen van stress en trauma.

Meer informatie en de actuele agenda vind je op mijn zakelijke Facebook pagina (zie link rechtsboven).

''Myrte is excellent at finding ways to make therapeutic areas and practices accessible to most anyone. It's evident to me that she approaches everything without judgement and this is why one feels so comfortable with her. I would really recommend her to anyone."

David

‘Leren is de beweging van moment tot moment.'

  J. Krishnamurti

​© 2017 My real true essence